Bästsäljare

Nya produkter

 • 29 995kr
  Beta är en serie svenskdesignade biljardbord och shuffleboards i hög kvalité och finish. Shuffleboard Rustic är ett stadigt bord i rena linjer, och är tillverkad i massiv ek. Bordet levereras med stenar, sweeper (borste), 1 flaska silikon samt 2 burkar sand. Rustic finns även som biljardbord.
 • 35 995kr
  Beta är en serie svenskdesignade biljardbord och shuffleboards i hög kvalité och finish. Nordic har en rustikt design och är tillverkad i massiv ek. Bordet levereras med stenar, sweeper (borste), 1 flaska silikon samt 2 burkar sand. Nordic finns även som biljardbord.
 • 33 995kr
  Beta är en serie svenskdesignade biljardbord och shuffleboards i hög kvalité och finish. Nordic har en rustikt design och är tillverkad i massiv ek. Bordet levereras med stenar, sweeper (borste), 1 flaska silikon samt 2 burkar sand. Nordic finns även som biljardbord.
 • 35 995kr
  Beta är en serie svenskdesignade shuffleboards och biljardbord i hög kvalité och finish. Chicago har en rustikt industriell design med ben av metall och sager av massiv specialbehandlad "hard wood" i grå nyans. Bordet levereras med stenar, sweeper (borste), 1 flaska silikon samt 2 burkar sand. Chicago finns även som biljardbord.
 • 33 995kr
  Beta är en serie svenskdesignade shuffleboards och biljardbord i hög kvalité och finish. Chicago har en rustikt industriell design med ben av metall och sager av massiv specialbehandlad "hard wood" i grå nyans. Bordet levereras med stenar, sweeper (borste), 1 flaska silikon samt 2 burkar sand. Chicago finns även som biljardbord.

No products

To be determined Leverans
0kr Total

Till kassan